OVER ONS

1965 - 1989

Egied & Liliane Ceulemans - Frankinouille

Ceulemans Vleeswaren is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. In 1965 richt Egied “Guy” Ceulemans samen met zijn vrouw Liliane, “Ceulemans Vleeswaren” op te Putte. 

Hij start met de distributie van kwaliteitsvolle vleesproducten, charcuterie en zuivel doorheen de volledige provincie Antwerpen. Hiermee legt hij de fundamenten waar het bedrijf nu nog steeds op rust. 

1989 - 2012

Martine Ceulemans - dochter

Na een forse uitbreiding in de volgende decennia, neemt dochter Martine in 1989 het roer van het familiebedrijf over, waarbij ze 3 nieuwe en belangrijke pijlers van het huidige bedrijf introduceert, namelijk: de kip-, gevogelte- en wildproducten. Hiermee groeit het bedrijf nog verder uit tot een welbekende distributeur van kwaliteitsvolle producten in de streek. 

2012 - 2017

Robin De Vocht - kleinzoon

Vanaf 2012 geeft Martine de fakkel door aan haar neef Robin, die gedurende 5 jaar en met succes, het bedrijf zijn sterke reputatie alle eer zal aandoen. Wegens onvoorziene omstandigheden ging het bedrijf in 2017 over in handen van zijn broer, Tom.

2017 - ...

Tom De Vocht - kleinzoon

Als huidig beheerder, hebben wij de sterke ambitie om met ons ervaren team, “Ceulemans Vleeswaren”, nog iedere dag verder te laten groeien. Met volle inzet, klantgerichtheid, verzorgde service en het resoluut kiezen voor kwaliteitsvolle producten, trachten wij het verschil te maken voor onze klanten.

Wij richten hierbij onze blik op de toekomst en samen zullen wij er naar streven om de reputatie van “Ceulemans Vleeswaren” in stand te houden.

Het huidige team van Ceulemans Vleeswaren

WordPress Image Lightbox Plugin